VLEES

2 persoonsverpakking

Vleespakket 1 : 5 kg voor € 65,= prijs per kg € 13,00

Vleespakket 2 : 8 kg voor € 100,= prijs per kg € 12,50

3 persoonsverpakking

Vleespakket 3 : 5 kg voor € 65,= prijs per kg € 13,00

Vleespakket 4 : 8 kg voor € 100,= prijs per kg € 12,50

Onze dieren zijn een belangrijk onderdeel van de kringlopen op Erve Westenenk.

Vleespakketten van Erve Westenenk zijn gemengde vleespakketten van rund en varken. De productenlijst bestaat uit ruim 40 verschillende vleessoorten.

De samenstelling van de pakketten bestaat voor de helft uit gehakt en worst producten, de andere helft bestaat uit vlees dat een korte of langere bereidingstijd vraagt.  

Gehakt en worst producten: Deels rund deels half om half, Hamburger, Worst, Grillworst, Rookworst, Braadworst, Rundervink, Slavink, Saucijzen, Worstjes: Venkel, Chorizo of Merquez.

Korte bereidingstijd: Biefstuk (haas, kogel, hollandse) Entrecote, Ribeye, Bieflap, Riblap, Karbonade (haas, schouder, rib) Schnitzel, Varkenslap, Speklap, Hamlappen, Nasi/bami vlees, Shoarma vlees, Varkensfilet.

Langere bereidingstijd: Sucade, Rosbief, Braadlap, Ossenstaart, Schenkel, Soeppakket, Poulet/hacheevlees, Snertpakket + Varkenspoot.

Op het bestelformulier kunt u maximaal 2 vleessoorten invullen die u liever niet in het pakket wilt. Vervolgens nemen we contact met je op en organiseren een afhaalmoment.

Wanneer wij nieuwe vleespakketten beschikbaar hebben laten wij dit weten via onze website en nieuwsbrief. 

Ook vleespakketten die in voorraad zijn kunnen op deze manier besteld worden.

Op dit moment zijn er: wel vleespakketten beschikbaar

Het landbouwsysteem op Erve Westenenk is gericht op het vergroten van de biodiversiteit, het verrijken van de bodem en het produceren van eerlijk en lokaal voedsel. Elk dier heeft zijn rol hierin. Het vleesvee begraast de kruidenrijke graslanden en helpen bij de opbouw van een gezonde bodem. De varkens verwerken de groente resten uit de tuin. De mest van de dieren ver-composteren we dat weer voedsel is voor de bodem. Een gezonde bodem zorgt voor gezonde voeding en gezonde voeding is de basis voor een gezond en vitaal leven voor Mens, Plant en Dier.

Pakketkeuze invullen:

Scroll naar boven